We de afgelopen weken maanden ook zijn bezit spreek geweest tot hem hielp ze getraind hebben maar ik denk, we allemaal wel iets meer kriebels voelen deze dagen dan hoewel dat de afgelopen vier vijf maanden gevoeld hebben er is natuurlijk ook veel gezegd over jullie voorbereidingen de resultaten Niet optimaal waren jullie zich nog steeds van het vertrouwen is daar aanwezig en waaruit blijkt dat volgens jou dat het vertrouwen in norm. Aanwezig is bij de spelers nou kijk de muur is tijd en voorbereiding zoals de nieuw van voordat. We niet arrogant en de aan deze wedstrijd echt wil zo’n kunnen beginnen zou berhaupt al geen, plek voor zijn, als, je ziet dat az denk ik tien jaar geleden voor, het laatste onderdeel is geweest van een, vanaf van 2 bis league voetbal en piels en al vele. Malen vaak een, afgelopen 10 jaar naar voren hebben, kunnen zien, het psv al heel, vroeg is uitgeschakeld voor twee, moest ik voetbal is van enige, arrogantie kan op dit moment zeker geen sprake zijn tegelijkertijd hebben. We vorig jaar ongelooflijk veel vertrouwen op gedaan door, het seizoen dat. We gespeeld hebben en met name ook in de competitie meer zeker ook in de europa league hebben. We eigenlijk geen als het, als, het heel, belangrijk waren, zoals, het topwedstrijden, wateren, moesten staan dan stonden. We er altijd nou dat gecombineerd met het feit dat, dat, bepalende, spelers, neervallen jongens die vorig, jaar heel, bepalend, dalen, langzaamaan, terug, komen zijn is die, combinatie denk, ik de reden dat.

We met heel, veel, zelfvertrouwen, morgen, op, het spel, staan, ook, bepaalde, spelers, roken, ik heel, veel tanks, maar ook een ron, vlaar trainer net mee zoals. We eigenlijk afgelopen dagen over doen en waar zijn zij toe in staat morgenavond dan zijn in staat. Om te spelen want anders zou dus niet bij de selectie zitten want beide gevallen ga, je geen risico met spelers naar hem, als, je al zo lang, seizoenen tegemoet, gaat maar buiten dat is ga je nooit bewust op zoek naar een, blessure, bij, iemand, dus, ze zijn. In staat om te, spelen wel eens waren met een, conditionele achterstand bij de niet in staat om 90 minuten spelen saman staat om minuten te maken en mijn is aan ons om te, kijken hoeveel dat te gaan worden victoria bielzen hebt al eerder, gezegd fysiek, sterke, ploeg Gevaarlijk bij, je standaardsituaties wat voor de spelbeeld verwacht, je morgenavond na het is lastig in te. Schatten want in hun competitie is een heel, sterk team, wat heel, veel de ballen heeft een heel, veel de helft van de tegenstander speelt maar goed pas morgen, als eerste begint kun, je een, beetje inschatten hoe de rode, krachtsverhoudingen tussen beide ploegen licht en ander negen en Tien keer speelt, ook nog het is stand van de wedstrijden grote rol in waarop het vel de wedstrijd, zich afspeelt, dus ja, dat is dat, is dat lastig te we het te bepalen en de voorkant. Feit is dat. Bij natuurlijk heel, graag op, hun elspeet omdat.

We ze kon ver van onze cola, verhaal waar juist, om het geen medianet zegt dat zij zeer dreigende gevaarlijk zijn in standaardsituaties dus dan probeer ik, zo min mogelijk, daarvan weg te willen geven rondom, je eigen 16 laat staan een concert te, geven, als, laatste aan de Uefa is er vrij streng, strikt, als gaat om met de kronen, maatregelen uit twee meter, mondkapje geen publiek aanwezig, wat merk jullie ervan nou dat begint, zo langzaam dan stukje gewenning te worden temeer ook omdat wij vanaf, dag 1 aan onze echt heel nadrukkelijk en die protocollen Hebben gehouden vooral om niet besmet te raken maar anderzijds ook, om gewend te raken aan een, situatie, als deze waarin, je in de wedstrijd hier inderdaad heel, strikt, daar, moet, houden, nou, wij, hebben, ervoor, gekozen, om vanaf, dag n onze heel steekt en te halen om de Redenen die ik meer aangeeft en dat betekent dat het, voor, ons, nu ja, eigenlijk een, soort, tweede, natuur, het wordt is eerlijk eerlijk de eerste week een week, anderhalf twee weken had ik echt wel nou ja, bijna hoofdpijn van zou, ik zeggen wat, je drukker met dat Moet rammel corona technisch gebeuren maar inmiddels winkel en gewend geraakt en kunnen we ons weer volledig richten op opbouwt echt, om gaat, om dat is voetbal meewerkt geen verschil bij de oefenwedstrijden waar de maatregel, het minder strikt en nu bij leven nee, nee, omdat, onze, wedstrijden door De verbouwing van het stadion dat ik geen mensen aanwezig mochten zijn de meeste andere wedstrijden die hebben tv ziet, zie, je dat daar wel mensen aanwezig zijn maar door de verwarmen in ons stadion was er in onze wedstrijden ook al niet, zo dus.

https://www.youtube.com/watch?v=YiXMkubu9Y8